Haulerwijk

'Leve het kleurrijke leven...' expositie

'Leve het kleurrijke leven...' expositie

Donderdagavond 9 maart wordt in Galerie Hummel in Haulerwijk de expositie ‘Leve het kleurrijke leven...’ in aanwezigheid van de exposerende leden van de schildergroep Atelier Pand 65 uit Suawâld geopend.

De leden van de schildergroep komen al 22 jaar elke week bij elkaar om onder leiding van mevrouw Luut Klijnsma hun creatieve talenten te botvieren. Sommige schilders zijn nog van het eerste uur. De schildertechnieken variëren van acryl, aquarel, pastel en mixed media dit is met toevoegingen van papier, landkaarten, folie e.a. Er zijn meer dan 60 zeer gevarieerde en kleurrijke werken tentoongesteld. Maar ook ingetogen en subtiele grijstinten zijn aanwezig. U wordt van harte uitgenodigd (20 uur) de creativiteit van de kunstenaars te bewonderen, maar ook een kijkje te nemen in de nieuwe showroom van Hummel Keukens en Badkamers met prachtige keukens en badkamers.

De expositie is te zien tot 7 juli 2017 in Galerie Hummel, Leeksterweg 37 in Haulerwijk. Kijk voor de openingstijden op www.hummelhaulerwijk.nl

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.