Haulerwijk

Speel-o-theek kampt met vrijwilligerstekort

Speel-o-theek De Flierefluit bestaat dit jaar 25 jaar. Al 25 jaar houden we ons bezig met het uitlenen van kwalitatief goed speelgoed (zowel voor binnen als buiten), puzzels en spellen voor kinderen t/m 13 jaar.

Het huidige bestuur hoopt hier nog een groot aantal jaren aan vast te plakken. Echter, door een te kort in het aantal vrijwilligers zou dat wel eens lastig kunnen worden. Tijdens de openingstijden zijn er minimaal drie vrijwilligers aanwezig om het ingeleverde speelgoed na te kijken en te controleren. Daarnaast is het bestuur o.a. bezig met het repareren van speelgoed dat stuk is gegaan, organiseren van acties om geld op te halen en het kopen en verwerken van nieuw speelgoed. Op dit moment zijn er vijf bestuursleden. Maar om de werkzaamheden behapbaar te houden, zijn ze op zoek naar minimaal twee enthousiastelingen om het bestuur aan te vullen. Ook zijn er nieuwe vrijwilligers nodig om te helpen tijdens de openingstijden op donderdag. U kunt zelf aangeven of u 's middags of 's avonds wilt helpen, en hoe vaak. Ook hoeft u zelf geen lid te zijn, of te worden, om ons te helpen.

Wilt u meer weten, of zich aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Grietje Veenstra, 0516-520552 , of mailen naar flierefluit@scala-welzijn.nl

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.