Haulerwijk

49e Avondvierdaagse in Haulerwijk

De Avond4daagse 2017 wordt gehouden van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 mei voor de 49e keer. Het thema dit jaar is ‘Beroepen’. De organisatie hoopt dat iedereen creatief zal zijn en veel beroepen kunnen laten zien van boer tot piloot.

Om de slotavond extra feestelijk te maken, vraagt de organisatie van Avond4daagse Haulerwijk alle deelnemers de laatste avond verkleed te gaan wandelen of bijvoorbeeld een spandoek te maken.

AANMELDEN

De te lopen afstanden zijn ook dit jaar 5 en 10 kilometer. Individuele wandelaars en groepen zijn welkom. Uw hond (mits aangelijnd) is ook welkom. De groepen dienen uit minstens tien personen te bestaan en kunnen zich aanmelden op de website www.avondvierdaagse-haulerwijk.nl via een digitaal aanmeldformulier. Individuele lopers kunnen zich op de eerste startavond inschrijven. De mogelijkheid bestaat ook om als dagloper één avond mee te wandelen.

PRIJZEN

Alle wandelaars krijgen een medaille en de groepen maken bovendien kans op een beker. Welke groep wint dit jaar de befaamde wisselbeker? Jouw klas of uw buurtvereniging misschien?

START EN FINISH

De start en finish zijn bij café ;Het Bruine Paard in het centrum van Haulerwijk. Er kan gestart worden tussen 18.00 en 18.45 uur.

INTOCHT VRIJDAG 19 MEI

De intochtroute wordt dit jaar anders en daar wordt nog aan gewerkt. Houd daarom www.avondvierdaagse-haulerwijk.nl goed in de gaten en in de volgende krant wordt hierover meer verteld.

VRIJWILLIGERS

Kunt u niet meelopen, maar wilt u wel graag uw steentje bijdragen? Voor verschillende doeleinden zijn nog vrijwilligers nodig. Denk bijvoorbeeld aan limonade inschenken, brigadieren, afstempelen, hulp bij activiteit onderweg, etc. Aanmelden, informatie en opgave kan via de avondvierdaagsecommissie: 06-23879303 of 06-57009647 of via de mail op info@avondvierdaagse-haulerwijk.nl

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.