Haulerwijk

Kleinschalige kinderopvang

Kleinschalige kinderopvang

Syta Luchtenveld en Janny Plas starten een kleinschalige kinderopvang in Haulerwijk. Vanuit de gedachte samen staan we sterk bundelen zij hun krachten.

Kinderen van 0 tot 13 jaar krijgen hier in een veilige en huiselijke omgeving de ruimte zich spelenderwijs te ontwikkelen. Er wordt veel voorgelezen en gezongen, maar er is ook volop ruimte voor creativiteit en vrij spelen. Het bos in Haulerwijk biedt goede mogelijkheden om buiten te spelen en de natuur te ontdekken. Daarnaast zijn er plannen om een moestuin met de kinderen aan te leggen. Genieten van het moment in het hier en nu, daar spelen zij op in.

Speelplezier is aangesloten bij Kinderwoud Heerenveen, waardoor er een landelijke registratie kinderopvang is. Ouders kunnen hierdoor een bijdrage van de overheid krijgen voor de kosten kinderopvang.

Syta Luchtenveld is kindercoach en heeft het diploma SPW kinderopvang, waarbij ze inmiddels veel ervaring heeft opgedaan in het werken op verschillende kinderopvanglocaties. Janny Plas heeft de opleiding HBO Pedagogiek afgerond en is kindervoedingsadviseur. Zij is 18 jaar werkzaam geweest met kinderen in de gehandicaptenzorg. Beide zijn ze in het bezit van een kinder EHBO diploma. Meer informatie is verkrijgbaar via: speelplezier.haulerwijk@gmail.com

Foto: Syta Luchtenveld (l) en Janny Plas starten onder de naam Speelplezier een kleinschalige kinderopvang in Haulerwijk.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.