Haulerwijk

35e Rabobank Straatvolleybaltoernooi start 12 juni

De commissieleden van het Rabobank Straatvolleybal Toernooi in Haulerwijk zijn blij dat de Rabobank verder gaat met sponsoren van dit fantastische evenement. Erg leuke bijkomstigheid is, dat het gaat om de 35ste keer.

Op de avonden van maandag 12 juni, dinsdag 13 juni, vrijdag 16 juni en maandag 19 juni zullen in alle klassen de poulewedstrijden gehouden worden. De finaleavond is op vrijdag 23 juni. De contactpersonen hebben de opgaveformulieren binnen en zullen langsgaan of zijn ondertussen langsgeweest en daarbij stromen de aanmeldingen binnen. Heb je jouw contactpersoon gemist en wil je toch meedoen, dan kun jij je altijd melden bij jouw contactpersoon. Weet je niet wie dat is, dan kun je contact opnemen met een van de commissieleden. Ook als de straat geen compleet team heeft kan dit gemeld worden. Er wordt voor een passende oplossing gezocht. De commissie streeft er naar dat iedereen kan meedoen. Hoe meer mensen hoe meer vreugd. Voor de contactpersonen is het handig om te weten dat je de teams van je straat ook digitaal kan inleveren. Via www.straatvolleybalhaulerwijk.nl bij Opgave formulier 2017 kun je de teams opgeven. Ook andere informatie of leuke foto's kun je terecht op de website.

JEUGDTOERNOOI

Het jeugdtoernooi is op woensdagmiddag 21 juni. De jeugd volleyballers krijgen hierover op school bericht en kunnen zich daar aanmelden. De teams zullen strijden om de titel Kampioen van het Rabobank Straatvolleybal Jeugdtoernooi Haulerwijk. Na een lekker potje volleyballen, kunnen de spelers genieten van een welverdiend ijsje. Aansluitend is de prijsuitreiking, waarbij niemand met lege handen naar huis gaat. Het toernooi zal net als vorig jaar worden gehouden op het grasveld achter brede school De Samensprong.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.