Haulerwijk

49e Avond4daagse komt er aan

49e Avond4daagse komt er aan

Van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 mei wordt de 49e avondvierdaagse van Haulerwijk gehouden. Het thema dit jaar is ‘Beroepen’, waar iedereen weer creatief mee om mag gaan.

De organisatie hoopt op vrijdag 19 mei iedereen verkleed in het thema 'beroepen' te zien. Maak het de juryleden maar zo moeilijk mogelijk, want de mooist en/of origineelst verklede groep of individu valt natuurlijk in de prijzen. N

IEUWE INTOCHTROUTE

De intochtroute op vrijdag 19 mei is anders dan voorgaande jaren. Voorheen eindigde de route bij de skeelerbaan. Dit jaar komt de route uit bij het zwembad. Het verzamelen en opstellen voor het laatste stuk route zal niet plaatsvinden bij verzorgingshuis Sinnehiem. 'We hebben zeker wel aan de bewoners van Sinnehiem gedacht. Beide routes lopen rondom, voor- en achterzijde, vanaf de Koudenburgerweg via de Veenmosstraat. We verwachten dat de eerste wandelaars daar rond 18 uur zijn', aldus de organisatie.

Bij de Kerkstraat (ingang naar het zwembad) begint de intocht, hier kan het publiek vóór de intocht op een aangegeven plek gaan staan om de wandelaars feestelijk binnen te halen. Dit heeft een groot voordeel voor de vermoeide jonge kinderen. Bij het zwembad is de prijsuitreiking en het afhalen van de medailles. De horeca van het zwembad is open. 'We verwachten dat de eerste wandelaars rond 18.30 uur bij het zwembad zijn. Net als andere jaren, zijn de parkeerplaatsen beperkt. Kom dus allen zoveel mogelijk op de fiets of lopend, dit in verband met de veiligheid. Wanneer alle wandelaars binnen zijn, zal de prijsuitreiking beginnen', vertelt de organisatie.

De fotocollage is van 2016.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.