Haulerwijk

Froukje Willems nam afscheid van De Enter

Op onze laatste vergadering van dit seizoen heeft voorzitter Froukje Willems na 15 jaar de voorzittershamer overgedragen aan Anneke Kroes.

In februari had het bestuur van dorpshuis De Enter al het 30-jarig jubileum gevierd van Froukje Willems als bestuurslid. Tijdens de vergadering in mei was er dan het afscheid van de 'hamer'. Froukje gaat wel door met een functie in het algemeen bestuur. Nieuwe voorzitter Anneke Kroes bedankte Froukje voor al het gedane werk in al die jaren en hoopt dat Froukje nog jaren met veel plezier aan de andere kant van de tafel mag zitten om mee te vergaderen. Froukje bedankte Anneke en de leden voor het in haar gestelde vertrouwen van alle jaren en wenste Anneke toe dat ze met evenveel plezier de 'hamer' mag hanteren als zij altijd gedaan heeft.

VERNIEUWING KEUKEN

In de komende vakantieweken is De Enter gesloten, maar zullen er nog wel activiteiten zijn. De keuken wordt gesloopt en zal vergroot en helemaal vernieuwd worden. In de grote zaal komt een nieuwe vloer. In het nieuwe seizoen kunt u de verbouwingen bewonderen.

Froukje Willems (met bloemen) nam afscheid als voorzitter en gaf de voorzittershamer over aan Anneke Kroes. (Foto's: Jan Bies)

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.