Haulerwijk

Oud Haulerwijksfeest tijdens viering 500 jaar gemeente Ooststellingwerf

Zaterdag 9 september is het zo ver. Dan viert Haulerwijk feest omdat onze gemeente 500 jaar bestaat. Hoe gaan we dat doen?

Zaterdag 9 september is het zo ver. Dan viert Haulerwijk feest omdat onze gemeente 500 jaar bestaat. Hoe gaan we dat doen? >Een team van Haulerwijksters is om tafel gaan zitten om een heus, ‘Oud Haulerwijksfeest’ te vieren. Dit houdt in; een oud ambachtsmarktje, oude ambachten, toneel, Highlandgames, oud Hollandse spelletjes voor de kinderen e.d., hapjes en drankjes, kruisboog schieten, troubadours, bandje, een afsluitende barbecue voor de deelnemende teams en vrijwilligers en nog vele andere bezienswaardigheden.

WAT VRAGEN WE VAN HAULERWIJK?

Natuurlijk zou het ontzettend leuk zijn, wanneer iedereen op deze datum de Haulerwijkstervlag uithangt. Dit geeft een mooi beeld en samenhorigheid van ons dorp. Ook vinden wij het leuk als mensen die nog een oude ambacht uitoefenen of dat kunnen, zich te melden om deze te laten zien. We hebben een kraampje tot beschikking waarvan jullie gebruik kunnen maken bij opgave. Dit geldt ook als jullie met jullie straat (of vriendengroep o.i.d.) een leuke uitvoering hebben van iets oud Haulerwijks, dit te melden zodat we kunnen kijken of dit past in ons concept. Dan zijn er ook de Highlandgames, waar je als straat/vriendengroep/familie/etc. ook voor kunt opgeven. De teams graag in 8 personen, voor 12 jaar en ouder. Het mooiste zou zijn als de kleding is aangepast in de stijl van 500jaar terug in de tijd. Voor opgave van een bovengenoemde activiteit; eileenstrik86@gmail.com Wij hopen van jullie te horen. En anders graag tot ziens op ons feest zaterdag 9 september.

Team &'Oud Haulerwijksfeest'

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.