Haulerwijk

Geslaagde BBq voor vrijwilligers

Geslaagde BBq voor vrijwilligers

Op woensdag 21 juni en donderdag 22 juni werden de jaarlijkse barbecues gehouden voor de vrijwilligers van woonzorgcentra Sinnehiem te Haulerwijk en Riemsoord te Appelscha; beide onderdeel van Zorggroep Liante.

De animo was, zoals altijd, weer groot. Vrijwilligers zijn van groot belang voor Sinnehiem en Riemsoord; de barbecue biedt elk jaar weer de gelegenheid om blijk van waardering te geven voor hun belangrijke bijdrage. Sinnehiem en Riemsoord bieden verschillende soorten vrijwilligerswerk zoals maaltijdbezorging, bemensing van de Buurtsuper of het servicepunt, de radio-omroep, kerkactiviteiten, koffieschenken en het verzorgen van activiteiten.

JUBILARISSEN

Vanwege hun 12,5 jarig jubileum werden twee vrijwilligers van Sinnehiem, Gerda Westerhof en Antje Venema, in het zonnetje gezet. Ze kregen een zilveren speldje opgespeld en ontvingen een prachtig boeket bloemen. Voor de gelegenheid hadden de koks van Sinnehiem een fraai koud buffet met mooie salades klaar gemaakt en werden diverse vlees-, vis- en vegetarische producten à la minute op de barbecue; iedereen liet het zich goed smaken.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.