Haulerwijk

Prijswinnaars verloting Haulewelle

Prijswinnaars verloting Haulewelle

Donderdagavond 27 juli reikte voorzitter Roel Wink, namens Vriendenclub Haulewelle, vier prijzen van de verloting van zwembad Haulewelle uit. De trekking had op 14 juni plaatsgevonden.

Op de foto van links naar rechts: De heer Gauke Reinders. Hij is de winnaar van het jaarabonnement geworden. Mevrouw Annamarie Mekenkamp verkocht het winnende lot en wint hiermee een ballonvaart. Daarnaast staat Roel Herder. Hij is de winnaar van de eerste prijs, een ballonvaart. Klaas Dijkstra is de winnaar van de vijfde prijs, een badhanddoek van Haulewelle.

De winnaar van de tweede prijs, het levensmiddelenpakket (lotnummer 3186), heeft zich nog niet gemeld evenals de winnaar van de 10-badenkaart (5538). De laatste prijzen zijn waarschijnlijk gevallen op de Oosterwoldseweg in Haulerwijk en in Waskemeer op de Jan Roelswijk/de Fenne.

De ballonvaarten worden aangeboden door de Rabobank en staan gepland (afhankelijk van het weer) op donderdag 24 augustus. Het is de bedoeling dat er weer twee ballonnen de lucht in gaan. Mocht u mee omhoog willen, er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Informatie hierover bij Roel Wink (06-30223925). Er is ook dit jaar weer een groot bedrag opgehaald. Kopers en verkopers van de loten bedankt voor de ondersteuning aan het zwembad.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem