Haulerwijk

Afscheid groep 8 De Schalmei

Afscheid groep 8 De Schalmei

Groep 8 van De Schalmei nam op woensdag 19 juli afscheid van de basisschool met de vertoning van de film: Is het de formule? Als ware filmsterren werden de leerlingen door chauffeur Jan Bies naar De Bining in Haulerwijk gereden in een mooie oldtimer.

Daar aangekomen liepen de leerlingen in galakleding gestoken over de rode loper het gebouw binnen. In een bomvolle kerk werd daarna gekeken naar de film. Door de spannende actiescènes werd er volop genoten door de toeschouwers. Na afloop werd het publiek nog vermaakt met een aantal bloopers. Na de film liepen de leerlingen met hun ouders naar De Samensprong. Daar werd samen met de leerkrachten afscheid genomen van alle leerlingen. Al met al een onvergetelijke avond voor de kinderen die na de vakantie allemaal een nieuwe start zullen gaan maken op een andere school.

Op de foto de leerlingen van groep 8 van de Schalmei kwamen in galakleding naar hun eigen filmvoorstelling in De Bining. Zo ook (vlnr) Ilona de Boer, Roos Eggenkamp, Robin Bouma, Samantha Dijkstra en Marko Viersen. (Foto: Sjoerd Weiland)

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.