Haulerwijk

Kalender van Zwembad Haulewelle

De eerste voorbereidingen voor een nieuwe kalender zijn al geweest. De weekkalender is een uitgave van stichting ‘De Vrienden van Haulewelle’. Hiermee wil men graag geld ophalen dat weer gebruikt kan worden voor het zwembad. Voor volgend jaar is gekozen om een fotograaf uit een ander dorp te vragen.

Elk jaar is het weer zoeken naar een idee of thema om de pagina's te vullen. Dit jaar (2017) ziet u foto's van de historische vereniging uit Haule en Haulerwijk/Waskemeer. Voor 2018 krijgt u een variatie aan foto's, gezien door het oog van amateurfotograaf Jaco Jonkman uit Waskemeer.

ACTIVITEITEN DOORGEVEN

Verenigingen in Haule, Waskemeer en Haulerwijk kunnen nu ook weer hun activiteiten doorgeven. De redactie van Maandblad 'Haulerwijk' coördineert het allemaal en u kunt de activiteit doorgeven op email krant@haulerwijk.nl (onder vermelding van 'kalender zwembad'). Graag vóór 16 september reageren om zeker te zijn dat uw gegevens worden opgenomen. Na deze datum gaat BVK grafisch vormgever er mee aan de slag om er iets moois van te maken. De drukkerij hoopt eind oktober de kalender gedrukt te hebben, zodat de verkoop op tijd kan beginnen.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem