Haulerwijk

Twee juffen namen afscheid

Twee juffen namen afscheid

Op obs It Twaspan in Haulerwijk hebben juf Henny van der Meer en juf Jennie Schepers afscheid genomen van de school. Ze hebben besloten te stoppen met werken.

Beide leerkrachten hebben lange tijd gewerkt in het onderwijs op verschillende scholen. Juf Henny werkte 17 jaar op It Twaspan en is voor veel mensen uit Haulerwijk een goede bekende. Veel kinderen uit Haulerwijk hebben bij haar in de klas gezeten.

Juf Jennie is lange tijd werkzaam geweest op sbo De Kampingerhof in Oosterwolde en de laatste twee jaren was ze als intern-begeleider werkzaam op It Twaspan.

Op woensdag 12 juli hebben de kinderen van de school de twee juffen verrast met allerlei activiteiten waarin de juffen centraal stonden. De hele ochtend stond in het teken van het thema 'De boerderij'. Er is met alle kinderen in ateliers gewerkt aan een groot cadeau voor juf Henny en juf Jennie. Aan het eind van de ochtend is dit aan ze aangeboden. Op de laatste schooldag trakteerden de beide juffen op ijsjes voor alle kinderen. Dat was vanwege het warme weer zeer welkom.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem