Haulerwijk

Haulerwijk vierde feest in het Snikkeweekend

Haulerwijk vierde feest in het Snikkeweekend

In het weekend van 21, 22 en 23 juli heeft Haulerwijk haar jaarlijkse feestweek weer gevierd. ‘Als organisatie ACH/CHAT zijn wij trots dat we weer zoals ‘van ouds’ een goed feest hebben kunnen neerzetten. De sfeer was geweldig en we kijken uit naar volgend jaar’, aldus Anita Louters.

Het Snikkeweekend werd op vrijdag 21 juli geopend met een gezellige barbecue met muziek bij verzorgingshuis Sinnehiem. Terwijl de bezoekers heerlijk zaten te eten, verzorgde Jaap Louwes de muzikale noten. Op de vrijdagavond werd er flink gestreden om de beste Levend Tafelvoetbalteam van Haulerwijk te zijn. Het was gezellig en sportief! Daarna trad Noovids op en zij wisten het publiek flink aan het dansen te krijgen en het werd een geweldig feest.

Op zaterdag 22 juli was het tijd voor de jaarlijkse braderie/kinderrommelmarkt. Met prachtig zomers weer werd de ‘markt’ goed bezocht. Meer dan 50 stands met diverse producten waren van de partij. 's Avonds trad Jaap Louwes en de Losse Binde op. Het publiek genoot van oude hits, maar ook van de nieuwe nummers. Jammer genoeg sloeg het weer om, maar ook dat mocht voor velen de pret niet drukken. Voor de tweede keer werd op de zondag 23 juli een Dorpsontbijt georganiseerd. Dit jaar was dat bij buurtcamping Fraai. Veel Haulerwijkers kwamen gezellig met elkaar eten. Ook dit keer was dit evenement een schot in de roos. 's Middags werd in het park een kerkdienst gehouden. Hier trad gospelband New Creation op. Hiermee werd tevens het Snikkeweekend afgesloten.

VERSTERKING GEZOCHT

'Op de zaterdagavond regenbui na heeft het weer ons ontzettend mee gewerkt! Alles was zeer geslaagd en we hebben veel positieve reacties mogen ontvangen', vertelt Anita. ‘Wel kunnen wij wat sterke vrijwilligers gebruiken. Zij mogen zich aanmelden voor de op- en afbouw van het evenemententerrein voor volgend jaar.'

BESTE DARTER VAN HAULERWIJK

Al eerder in de week was het darttoernooi om de titel Beste Darter van Haulerwijk al begonnen. Op twee locaties (De Koperen Pomp en Het Bruine Paard) werd dit gehouden. Op zondagavond 23 juli vond de finale plaats en opnieuw is Hilco Popkema de beste van Haulerwijk. In het koppeltoernooi waren Peter en Gert Jan Jongsma de besten. <

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem