Haulerwijk

Veel speelplezier bij kinderactiviteiten

In de laatste week van de zomervakantie stonden er twee kinderactiviteiten op het programma bij Speelplezier uit Haulerwijk.

Op dinsdag gingen de kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar op Berenjacht. Na het voorlezen van het boek 'We gaan op Berenjacht', gingen de kinderen zelf op berenjacht in het weiland bij de familie Plas aan de Kerkstraat. Dit was niet zomaar een jacht. De kinderen gingen op blote voeten door het gras, water (diepe rivier) en een echte modderplas op jacht naar de beer. Na het donkere woud kwamen ze ook nog in een sneeuwstorm terecht en aan het einde van de tocht zat daar in de grot een grote Beer. Op donderdag streden de kinderen in de leeftijd van 7 tot 12 jaar in twee teams om de eer. Er werden actieve spelletjes gespeeld zoals dienbladenrace, bierviltjes omdraaien, ouderwets spijkerpoepen. Ook het brein moest aan het werk bij een letterspel en de vragenrondes. Er werd fanatiek en enthousiast gestreden. Beide ochtenden werden afgesloten met een lekker ijsje. De kinderen hebben veel plezier gehad en iedereen vond het ontzettend leuk dat er zoveel kinderen enthousiast waren om mee te doen.

KINDEROPVANG

Inmiddels is de opvang begonnen bij Speelplezier. Er is nog ruimte voor meer kinderen. Ben je benieuwd of Speelplezier iets voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via speelplezier.haulerwijk@gmail.com

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem