Haulerwijk

Speel-o-theek De Flierefluit bestaat 25 jaar

Dit jaar bestaat de speel-o-theek De Flierefluit in Haulerwijk 25 jaar. Al die jaren bieden zij ouders, grootouders, oppassers, scholen, peuterspeelgroepen en kinderdagverblijven de mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding, hoogwaardig speelgoed te lenen.

Het assortiment van de speel-o-theek bestaat uit spellen, puzzels, binnen- en buitenspeelgoed van veelal de (duurdere en) bekendere merken zoals V-tech, playmobil, lego, duplo, Puky, Little Tikes, Jumbo en Ravensburger. Kinderen ontwikkelen zich snel en krijgen door gebruik te maken van de speel-o-theek een wisselend aanbod aan speelgoed, spellen en puzzels. U kunt zelf een keuze maken, afgestemd op het ontwikkelingsniveau en interesses van uw kind. Maar het komt ook vaak voor dat de kinderen langskomen om een keuze maken. Ook is lenen via de speel-o-theek een mooie manier om een spel, puzzel of item te testen, voordat u het zelf wilt aanschaffen. Ieder jaar wordt er door het bestuur nieuw speelgoed gekocht, waardoor we up to date blijven aan de nieuwste ontwikkelingen en rages. Het speelgoedaanbod van De Fllierefluit richt zich op kinderen tot en met de basisschoolleeftijd. Het assortiment puzzels en spellen is ook voor oudere kinderen en volwassenen toereikend.

INDERKLEDING- EN SPEELGOEDBEURS

Op zaterdag 14 oktober besteden de vrijwilligers van De Flierefluit in dorpshuis De Enter aandacht aan het jubileum. Voor de kinderen is er een spellencircuit. Tevens houden ze dan ook hun kinderkleding- en speelgoedbeurs. De toegang is gratis en u bent van harte uitgenodigd om tussen 10 en 12 uur langs te komen.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem