Haulerwijk

Nieuw uniform Rescue Net voor Sharon

Sharon Veenhuizen is inmiddels in Costa Rica. Daar is ze begonnen met een introductiecursus van Rescue Net. Dit is een organisatie die vanuit ‘Jeugd met een opdracht’ er op uit trekt om noodhulp te bieden waar nodig.

Dit omdat die landen dat zelf niet kunnen bieden. Daarna gaat Sharon haar projecten waar ze afgelopen jaren nauw mee verbonden was in Zuid-Afrika bezoeken en woont ze daar een DNA seminar bij. Vervolgens vliegt ze door naar Australië om daar als leiding bij de introductiecursus van Resue Net te zijn. Dan is het zo ver en hoopt ze te starten met Rescue Net. Begin december gaat ze de binnenlanden in van Papua Guinea. En geeft medische hulp waar nodig en gaat daar ook het evangelie verkondigen.

WORKSHOPS

Voor het Rescue Net werk heeft Sharon een uniform nodig. Daarom organiseren de mensen die Sharon hier helpen een tweetal workshops. U kunt u opgeven voor een workshop herfstdecoratie op woensdagavond 11 oktober. Of voor een beauty-avond onder leiding van schoonheidsspecialiste Tjimkje van der Heide op dinsdag 14 november. Tjimkje kan alles vertellen wat goed is voor jouw huid. De kosten voor de workshops zijn vijftien euro per avond. Opgave: hamejashasa@hotmail.com en meer informatie volgt.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem