Haulerwijk

De Nije Rank verrijkt met pedicurepraktijk

De Nije Rank verrijkt met pedicurepraktijk

De Nije Rank, het bedrijfsverzamelgebouw aan de Meester Jongebloedstraat in Haulerwijk, krijgt per 1 oktober een nieuwe bewoner.

Het betreft Pedicurestudio 10 van Fiona Hagedoorn. Zij trekt in de ruimte waar eerst Mooi Moment beautysalon van Sabine Visser was gevestigd.

GEEN ONBEKENDE

Fiona Hagedoorn (43) is geen onbekende in het vak. Zij bestiert al vanaf 2003 haar eigen praktijk onder de naam Pedicurestudio Fiona in Haule. Daarnaast is zij sinds 2005 verbonden aan Pedicurestudio 10 in Assen. En onder deze naam wordt dan ook een vestiging in Haulerwijk geopend.

KANS

'De verhuizing naar De Nije Rank is een kans die ik niet voorbij kon laten gaan', zo vertelt Fiona in de praktijkruimte die nog wel opgeknapt moet worden. 'Ik ben al langer aan het uitkijken naar een geschikte bedrijfsruimte en De Nije Rank biedt alles wat ik wil. Zo is er een ruime wachtkamer, een professionele uitstraling, is het laagdrempelig en kan ik iedere dag open. Hoe je het went of keert, hoe goed ik het in Haule ook voor elkaar heb: een praktijk aan huis heeft toch een minder professionele uitstraling. Bovendien denk ik dat een losse praktijkruimte drempelverlagend werkt.'

BEHANDELINGEN

Fiona neemt haar klanten vanuit Haule gewoon mee naar Haulerwijk. 'Mijn klantenbestand bestaat voor ongeveer 60% uit vrouwen en 40% uit mannen. Als medisch pedicure kan en mag ik alle behandelingen uitvoeren. Voor diabeteszorg heb ik bijvoorbeeld contracten met podotherapeuten in Roden, Assen en Drachten. Maar iedereen is natuurlijk welkom voor 'normale'-, cosmetische-, voetreflex- of voetmassagebehandelingen.'

MARIËLLE

Fiona gaat haar tijd verdelen tussen de vestigingen in Haulerwijk en Assen. 'Hoe ik het precies ga verdelen weet ik nog niet, maar globaal zal ik twee dagen in Haulerwijk aanwezig zijn en drie dagen in Assen. Of net andersom.' De dagen dat zij niet in Haulerwijk is te vinden, zal Mariëlle Hut (25) in de praktijk aanwezig zijn. Mariëlle heeft vijf jaar haar pedicurepapieren en heeft thuis in Haulerwijk, naast haar andere baan, ervaring opgedaan. Komend jaar gaat Mariëlle ook haar papieren als medisch pedicure halen. Maar vanaf 1 oktober is zij dus regelmatig in De Nije Rank te vinden.

OPEN HUIS

Voorafgaand aan de officiële opening op 1 oktober houden Fiona en Mariëlle op vrijdag 29 september van 18 tot 20.30 uur open huis. Dan is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Vanaf 1 oktober is de praktijk dagelijks geopend en ook op de dinsdagavond kunnen klanten er terecht. Vanwege de opening van de nieuwe praktijk ontvangen klanten in de maand oktober een leuke attentie. Meer informatie is te vinden op www.pedicurestudio10.nl. Voor het maken van een afspraak kan telefonisch contact worden opgenomen met 0516-211070 of 06-10903929. Via dat laatste mobiele nummer kan ook via Whatsapp een afspraak gemaakt worden.

Fiona Hagedoorn (r) en Mariëlle Hut (l) zijn in de Nije Rank in Haulerwijk druk aan het werk om daar vanaf 1 oktober Pedicurestudio 10 te runnen. (Foto: Sjoerd Weiland)

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem