Haulerwijk

Kinderboekenmaand bij Het Aanbod

Kinderboekenmaand bij Het Aanbod

De Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak (BCB) organiseert in oktober voor de 23ste keer de Christelijke Kinderboekenmaand met als thema ‘Bibbers in je buik’. Dit thema heeft raakvlakken met het thema van de algemene Kinderboekenweek ‘Griezelen’.

BCB biedt met het motto 'Je hoeft niet bang te zijn, want God is bij je' een positief christelijk geluid ten opzichte van het motto van de Kinderboekenweek 'Gruwelijk eng'. Iedereen is wel eens bang, ook mensen die in God geloven.

BIBBERS IN JE BUIK

Ben jij bang in het donker? Droom je wel eens naar? Vind je spinnen eng? Of heb je pijn in je buik als je naar school moet? Iedereen is wel eens bang. En dat is helemaal niet gek.Speciaal voor de Christelijke Kinderboekenmaand worden er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema. Het prentenboek voor de onderbouw wordt gemaakt door Linda Bikker (tekst en illustraties) bij Uitgeverij De Banier. Judith van Helden (Uitgeverij Columbus) is de auteur van het actieboek voor de middenbouw en Ineke Kraijo (Uitgeverij Mozaïek) schrijft het actieboek voor de bovenbouw.

CD EN WERKBOEK

Tijdens de Christelijke Kinderboekenmaand verschijnt een nieuwe cd in de serie Oké4kids. De cd's uit deze serie behoren al jarenlang tot de best verkochte christelijke kindercd's in Nederland. Voor leerkrachten van basisscholen wordt een werkboek gemaakt met lessuggesties en verwerkingen rond het thema en de actieboeken.

KINDERMIDDAG BIJ HET AANBOD

In het kader van de kinderboekenmaand organiseert Hét Aanbod aan de Norgerweg 7 in Haulerwijk weer haar jaarlijkse kindermiddag. Op woensdag 18 oktober van 15-16 uur zal er in de winkel een spannend verhaald verteld worden wat aansluit bij het thema. Alle kinderen zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Tevens zal er voor iedereen iets lekkers zijn en is er een grabbelton aanwezig.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem