Haulerwijk

ISV De Draai sluit inline seizoen af

ISV De Draai sluit inline seizoen af

Inline vereniging ISV de Draai heeft het seizoen 2017 afgesloten in de Enter met optredens van hun leden. De club uit Haulerwijk kan terugblikken op een prima seizoen.

Mooie prestaties op het NK baan en weg in Heerenveen en Wolvega. De medaillewinnaars kregen hiervoor een oorkonde en werden in de bloemetjes gezet. Vera Lou Gemser, Debby Behr, Maaike Verweij, Mike Dogterom, Harm Visser, Marijke Groenewoud, Geert Kruims, Elma de Vries en Berber Vonk (laatste twee waren niet aanwezig i.v.m trainingskamp). Ook wisten een aantal 'Draaiers' zich te kwalificeren voor het EK in Portugal en zelfs met medailles huiswaarts te keren. EK-gangers waren Marijke Groenwoud, Berber Vonk en Mike Dogterom. Op het WK in China werden ook goede prestaties neergezet door de Nederlanders. Berber Vonk nam namens De Draai de honeurs waar. Helaas zonder medailles maar, met het WK volgend jaar in Nederland, biedt dat weer volop kansen voor de Nederlanders. Voor veel 'Draaiers' is een NK, EK of WK een droom. Voor sommigen ook niet nodig, want die beleven op ieders eigen wijze heel veel plezier aan hun sport. En dat is natuurlijk het belangrijkste. Plezier hebben in wat je doet.

RABOBANK CLUBCOMPETITIE

Alle prijswinnaars en clubkampioenen werden gehuldigd door Tjeerd Meulenbelt namens de Rabobank en overhandigde die deelnemers een bokaal. Mooi detail is dat de Rabobank het sponsorcontract met drie jaar heeft verlengd. ISV De Draai is daarmee zeer in haar nopjes. De Rabobank clubcompetitie staat daarmee voor drie jaar weer op de kalender.

FEESTAVOND

Dat de leden vol talent zitten bleek wel uit de optredens die in De Enter werden opgevoerd. De jury had dan ook een dusdanig lastige avond met het aanwijzen van een winnaar. De groep van Amber Staal werd tot winnaar uitgeroepen en ging met de taart aan de haal. Paul Kamp werd door voorzitter Henk Hagedoorn benoemd tot Lid van Verdienste. Paul heeft veel betekend voor de club tijdens de baanverbreding en maakt veel bewegende beelden van alle wedstrijden die op Facebook en You tube te zien zijn. Al met al een zeer geslaagd seizoen. De meesten stappen nu op het ijs. Of gaan indoor skeeleren. Iedereen veel plezier en succes de komende winterperiode.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem