Haulerwijk

Zeer geslaagde middag oso

Zeer geslaagde middag oso

Op woensdag 20 september was door de activiteitencommissie van de OSO (Onafhankelijke Senioren Ooststellingwerf) weer een middag georganiseerd voor haar leden en belangstellenden.

De heer Eesge Westerhof was uitgenodigd om met zijn diashow de middag te verzorgen. Het begon al goed met een 'inswinger': Anneke Douma zong het alom bekende Friese lied De Wâldsang. Natuurlijk werd er meegezongen. Hierna vertoonde Westerhof prachtige beelden van zijn reis naar Noorwegen. Het land van de indrukwekkende fjorden, meren, watervallen en gletsjers. Ook kregen de leden een indruk van de Noorse kunst en cultuur. De imposante beelden werden ondersteund door muziek van Edvard Krieg. Na de pauze werden er sfeervolle beelden vertoond van het ooievaarsdorp Akmarijp. Niet alleen de ooievaars hebben daar een goed leven, ook allerhande boerderijdieren lopen daar vrij rond. Het is daar ook voor hen goed toeven. Het slotstuk betrof 'de finale' van deze mooie middag. De heer Westerhof liet de aanwezigen mooie stille beelden zien. Schitterende zonsondergangen, spectaculaire zonsopkomsten en prachtige luchten. Dit alles was ontroerend mooi en het was stil in de zaal. Wierd Ritsema bedankte Eesge Westerhof hartelijk voor de mooie middag. En wenste de talrijke aanwezigen wel thuis.

De volgende bijeenkomst zal zijn op 18 oktober a.s. De cabaretgroep &'De Jeugd van Toen' zal optreden en dit belooft ook weer een mooie middag te worden.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.
Woningbouw Sinnehiem