Haulerwijk

Speel-o-theek viert 25-jarig jubileum

Speel-o-theek viert 25-jarig jubileum

Op zaterdag 14 oktober vierde de speel-o-theek in Haulerwijk dat deze 25 jaar al open is. Op deze morgen was er de Kinderkleding- en Speelgoedbeurs.

Daarnaast waren er spelletjes, schminken, grabbelen en ranja voor de kinderen. De winnaars van de kleurplaatwedstrijd konden deze morgen ook hun prijs ophalen. Iedere winnaar kreeg een prachtige grote knuffel mee naar huis. 's Middags was er een lekkere lunch met de vrijwilligers. Jetty Lise werd in het zonnetje gezet met een bloemetje, omdat zij het langst als vrijwilligster actief is, eigenlijk al vanaf het begin. Van Stichting Scala kregen alle vrijwilligers een roos aangeboden en ook heeft de speel-o-theek een hele mooie grote doos met Lego ontvangen die vanaf nu ook in de uitleen is. De speel-o-theek is gevestigd in De Samensprong en is open op donderdags van 13.45-15.00 en 19.15-20.15 uur, behalve in de schoolvakanties. Kom eens langs, ze hebben heel veel speelgoed, ook voor buiten, veel spellen en puzzels te leen.

Foto: Het bestuur van de speel-o-theek Anke Emmens (links) en Hettie Alberts (tweede van links) die van Stichting Scala rozen voor alle vrijwilligers kregen aangeboden door Marleen v.d. Heyden en Jenny Stuivenberg.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk.