Haulerwijk

Minicamping, theetuin en B&B Fraai

Minicamping, theetuin en B&B Fraai

Op de Hoofdweg-boven 41 in Haulerwijk bevindt zich Mini-camping, theetuin en B&B Fraai. Deze nieuwe camping heeft 25 plekken, veelal gelegen aan de bosrand.

Er is een meertje op het terrein en aan de voorzijde kunnen de gasten vissen in de vaart. De kampeerders kunnen op de kampvuurplaats of in een vuurkorf een gezellig kampvuurtje maken. Het is een rustige, autovrije camping, waar wandelaars, fietsers, rustzoekers en kunst- en cultuurliefhebbers goed kunnen vertoeven.

Zowel voor de camping-gasten als voor de gasten van de Bed & Breakfast zijn vrijkaarten voor het Openlucht Zwembad en het Openbaar Vervoer (in 2018 in de vorm van de Fryslan Card) te verkrijgen. Ook kan men met korting naar Wellnessresort De Waterlelie voor een heerlijk relaxte dag. De bushalte is voor de deur, zodat mensen met campers of mensen zonder auto makkelijk een uitstapje kunnen maken, bijvoorbeeld naar de Culturele Hoofdstad Leeuwarden. Fraai biedt de Bed and Breakfast aan in een gezellige Pipowagen (max. 3 pers.) en in een retro-caravan (max. 4 pers.). Camp and Breakfast behoort ook tot de mogelijkheden.

Met mooi weer is het fijn om in de theetuin plaats te nemen voor een lekkere bak koffie of thee met wat lekkers erbij of een ijsje.

Omdat Fraai nieuw is en in opbouw: graag van te voren even reserveren op 06-41376036 of via info@campingfraai.nl

Adres: Hoofdweg boven 41, 8433 LC Haulerwijk

Terug naar overzicht