Haulerwijk

Sinterklaas komt eraan

Sinterklaas komt eraan

Vorig jaar ging de Sinterklaasintocht in verband met corona niet door. Dit jaar pakt de Sint daarom op zaterdag 20 november extra groots uit.

Zaterdag 20 november doet Sinterklaas met een leger van wel 20 Pieten Haulerwijk aan. Sinterklaas heeft uiteraard een druk programma en komt daarom deze keer met de auto. Vanaf 13.30 uur rijdt hij een route door Haulerwijk en eindigt zijn tour op het grasveld bij Hummel. Daar draait Discopiet lekkere muziek.

ROUTE

De route die gereden wordt is als volgt: Koudenburgerweg, Splitting, Veenmosstraat, Berkenweg, Zonnedauwstraat, Eikensingel, Valckeniersweg, Steenpoel, Kerkstraat, Rotonde, Norgerweg, Dokter Beumerstraat, Meester Zuidemastraat, Meester Voortmanstraat, Meester van Ekstraat, Gerrit de Vriesstraat, Meester van Ekstraat, richting Poiesz, Loswal, Praam, Trekvaart, eindpunt grasveld bij Hummel. Mensen die naar de intocht willen komen kijken, kunnen zich het beste ergens aan de route opstellen.

KLEURPLAAT

Sinterklaas is gek op kleurplaten. Daarom tref je in deze krant een kleurplaat aan. Die kun je inleveren bij de Discopiet of in de speciale brievenbus die in school staat. Sinterklaas beloont de drie mooist ingekleurde platen met een prijs. Sinterklaas heeft er nu al zin in en verwacht veel kinderen te zien!

Archieffoto: Sjoerd Weiland

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda