Haulerwijk

ACH wordt HAP

ACH wordt HAP

De Activiteiten Commissie Haulerwijk (ACH) en CHAT zijn opgehouden te bestaan. Er is een nieuwe groep vrijwilligers die zich bezig gaat houden met het coördineren en adviseren van de activiteiten in Haulerwijk, het Haulerwijkster Activiteiten Platform, kortweg HAP.

HAP organiseert zelf geen activiteiten, maar zet zich in om de huidige evenementen aan elkaar te koppelen en te adviseren, bijvoorbeeld op het gebied van vergunningen. Ook zal het Platform het in het dorp aanwezige materiaal voor meerdere evenementen inzetten en het adviseren bij het programma van de te organiseren activiteiten. Het HAP valt onder het Plaatselijk Belang en bestaat momenteel uit Anita Douwsma (voorzitter), Petra Meijster (secretaris), Tjitske Posthumus, Miranda Kleisen, Anita Louters en Marriëlle Oostmeijer. Er is een budget aanwezig om activiteiten te versterken en natuurlijk ook voor nieuwe initiatieven. Om in kaart te brengen waar Haulerwijk behoefte aan heeft, worden organisatoren van bestaande activiteiten en verenigingen uitgenodigd bij een HAP-presentatie. Deze zal na de zomervakantie plaatsvinden.

GEEN SNIKKEWEEKEND

Omdat de ACH is gestopt, zal er geen Snikkeweekend plaatsvinden in 2019. Wel zal De Koperen Pomp op 13 juli live muziek en 14 juli de jeugd-dart-finale verzorgen en wordt dat weekend De Buurtcamping Haulerwijk georganiseerd, waar tevens het dorpsontbijt zal plaatsvinden.

OPROEP

'Wij, als HAP, kunnen het niet alleen en roepen alle inwoners van Haulerwijk dan ook op om hun steentje bij te dragen. Dus wie wil helpen om in 2020 de 5 mei viering te organiseren of om in 2020 weer een Snikkedag of weekend te laten plaatsvinden, kunnen voor informatie contact opnemen met: Anita Douwsma of met Petra Meijster op haphaulerwijk@gmail.com'.

Terug naar overzicht

Deze website is van Ondernemersvereniging Haulerwijk