Haulerwijk

Expositie 'Diversiteit' bij Galerie Hummel

Expositie 'Diversiteit' bij Galerie Hummel

Donderdagavond 3 oktober wordt om 20 uur de expositie ‘Diversiteit’ geopend door Evert Jan den Drijver, schrijver uit Joure. De schilderijen komen van schilderschool Kessels en Van Keeken.

Schilderschool Kessels en Van Keeken is opgericht op 1 april 2006. De schildercursussen zijn bedoeld voor zowel beginners als gevorderden. Bij de schilderlessen leert u op een plezierige en ontspannen manier goede schilderijen en/of tekeningen maken. U leert wat 'licht' doet in landschappen en op voorwerpen. De kneepjes van het vak zijn voor iedereen te leren, ongeacht de leeftijd. Op dit moment hebben zij vijftig cursisten en alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. De schilderstijlen zijn divers, van abstract, realistisch, impressionistisch naar naïef. De materialen waarmee gewerkt wordt zijn olieverf en acryl. De lessen worden gegeven door kunstschilder Arthur Kessels. Arthur werkt als illustrator en vormgever in zijn eigen bedrijf. Sinds 2006 geeft hij schilderlessen aan enthousiaste cursisten aan wie hij zijn kennis doorgeeft. De lessen worden gegeven in Hotel restaurant 'De Oorsprong' in Sint Nicolaasga. Als kers op de taart gaan de cursisten van 3 oktober tot 8 februari 2020 exposeren bij Galerie Hummel.

UITNODIGING

We nodigen u uit om na de opening de creativiteit van de deelnemers te bewonderen in de showroom van Hummel keukens, badkamers en wonen aan de Leeksterweg 37 in Haulerwijk. De expositie is te zien tot 8 februari 2020. Voor de openingstijden kijkt u op www.hummelhaulerwijk.nl

Terug naar overzicht