Haulerwijk

Ouderensoos start met het Landloperskoor

Ouderensoos start met het Landloperskoor

Op woensdag 11 september start de Ouderensoos weer met haar activiteiten. Uitgenodigd is deze middag het Landloperskoor uit Veenhuizen.

Het koor brengt een uniek repertoire, vertellend en zingend over de geschiedenis van Veenhuizen, onder andere over het ontstaan van het oude museum. Op bekende melodieën zijn teksten gemaakt die betrekking hebben op gebeurtenissen in Veenhuizen. Mede door de vele donateurs is het mogelijk om dit soort middagen te organiseren. 'We zijn dan ook heel erg blij met deze donateurs en willen iedereen hartelijk bedanken voor hun bijdrage', vertelt Jannie Oostingh namens de Ouderensoos.

Van september tot en met april is er iedere tweede woensdag van de maand een soosmiddag. Deze wordt in Sinnehiem gehouden en begint is 14 uur. Kom gerust eens langs, want vanaf 55 jaar is iedere inwoner van Haulerwijk en omstreken van harte welkom. De tweede bijeenkomst op woensdag 9 oktober komt een spreker van It Fryske Gea naar Haulerwijk. Voor meer informatie kunt u de agenda van deze krant raadplegen en ook digitaal kunt u de soos volgen.

Terug naar overzicht