Haulerwijk

Concert Joke Buis bij Hét Aanbod

Concert Joke Buis bij Hét Aanbod

Op 1 maart 1994 opende de Evangelische Boektiek haar deuren aan de voorzijde van het pand aan de Norgerweg 7 in Haulerwijk. Als evangelisatieproject van de Onafhankelijke Baptistengemeente ‘Immanuel’.

Bij het tienjarig bestaan werd er via een prijsvraag een nieuwe naam aangedragen voor de winkel. Vanaf 1 januari 2005 ging de winkel verder onder de naam 'Hét Aanbod'. Een naam die niet alleen staat voor het grote aanbod aan boeken, cd's, dvd's kaarten en cadeauartikelen, maar bovenal staat voor Hét Aanbod dat God ons deed door de Here Jezus naar deze aarde te sturen om onze zonden op zich te nemen en ons het aanbod van het Eeuwige Leven te geven.

Momenteel wordt de winkel gerund door 14 vrijwilligers uit allerlei verschillende kerken. De teamleden zijn niet alleen uit op verkoop, maar ook bereid tot het voeren van een gesprek onder het genot van een kopje koffie of thee. In het kader van het 25-jarig jubileum wordt op zaterdag 15 februari een concert gegeven door Joke Buis. De avond begint om 19.45 uur aan de Norgerweg 7 in Haulerwijk, toegang is gratis.

Joke Buis is bekend van o.a de Nederland Zingt dag. Ze heeft een aantal cd's gemaakt waarop ze oude Johannes de Heer liederen in een nieuw jasje heeft gestoken. Ze zal deze liederen evenals de liederen van haar nieuwste cd 'Vertrouwd & Nieuw' deze avond ten gehore brengen. Na het concert is er gelegenheid onder het genot van een kopje koffie of thee Joke te ont-moeten. Ze zal dan haar cd's signeren die deze avond tegen een gereduceerde prijs verkocht zullen worden. Iedereen wordt van harte uitgenodigd.

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !