Haulerwijk

Prijswinnaars kerstactie en kerstpuzzel

Prijswinnaars kerstactie en kerstpuzzel

Van maandag 7 tot en met donderdag 24 december organiseerden de winkeliers van Ondernemersvereniging Haulerwijk een kerstactie.

Bij elke aankoop bij de deelnemende winkelier in Haulerwijk kreeg je een bon. Daarop moesten persoonlijke gegevens worden ingevuld en in een verzamelton worden gedaan. De trekking van de prijswinnaars heeft in december plaatsgevonden.

De industriële vloerlamp die Hubo Haulerwijk beschikbaar had gesteld, is gewonnen door Julia Lenselink (foto links). De kerstmand van Coop Reinders is gewonnen door Wia Huitema. Bakkerij Van der Molen gaf een verrassingspakket weg en deze is voor Alida Hof. Ria Jonker is de gelukkige winnaar van het breipakket van Meubelstoffeerderij Visser. Het vogelvoederhuis met vogel-voeders van Ritsema Dier & Tuin is gewonnen door Metsje Stobbe.  Terpstra fietsen gaf een fietstas/mand aan familie L. van der Ley en de schoonloopmat van Wooncentrum De Vries ging naar Sjoukje Braam uit Een-West.

Bij vijf winkels werd een cadeaubon voor de Kerstactie beschikbaar gesteld. Die van Bloemenpotpourri 2.0 ging naar de heer Sj. Plazier, van Jigs women & mens wear naar Karin Teernstra; van de evangelische boekwinkel Het Aanbod naar mevrouw H. Drent, van Hummel Wonen naar de heer L. v.d. Sluis (foto midden) en die van Perfect flowers naar Marinka Zandberg (foto links).

OPLOSSING KERSTPUZZEL

In de vorige editie van Maandblad ‘Haulerwijk’ stond een kerstpuzzel waarmee twee leuke prijzen te winnen waren en beschikbaar gesteld door BVK grafisch vormgever (Bauke Visser). Er werd flink gepuzzeld te afgelopen maand, want er werden heel veel oplossingen opgestuurd. De goede oplossing was &'Fijne en gezonde kerstdagen' en niet 'feestdagen' zoals sommigen dachten. Van alle inzendingen waren er 210 goed. De waardebon van Pand 1880 is gewonnen door Anja Ruben uit Een en de bon van Bloemenpotpourri 2.0 door H.S. Bijzitter uit Haulerwijk.

De redactie wenst iedereen allen een fijn en gezond 2021 toe.

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !