Haulerwijk

Derde buurtcamping in juli

Derde buurtcamping in juli

Op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 juli wordt voor het derde jaar ‘De Buurtcamping’ georganiseerd bij Camping Fraai in Haulerwijk.

Het kampeerterrein van Camping Fraai wordt een ontmoetingsplek waar inwoners van gemeente Ooststellingwerf elkaar (beter) kunnen leren kennen en samen kunnen kamperen. De Buurtcamping wordt door en voor inwoners van Haulerwijk georganiseerd, ook inwoners van de omliggende dorpen zijn welkom. Mensen die niet zo veel te besteden hebben, kunnen twee nachten komen kamperen voor vijf euro, andere gasten betalen vijftien euro voor twee nachten. 'We kunnen nog wel wat vrijwilligers gebruiken die ons helpen bij de voorbereidingen, het uitzoeken van de leen-kampeerspullen en het helpen opzetten van tenten e.d. In tegenstelling tot eerdere edities zullen er geen gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd vanwege corona', vertelt Miranda Kleisen. Wil je wel komen kamperen, maar heb je geen spullen? Ook dat is geen probleem. Tante Leen heeft van alles te leen wat gebruikt kan worden. Geef dit wel tijdig aan. De bijzondere accommodaties zijn tegen een sterk gereduceerd tarief te huur dit weekend. Honden zijn niet toegestaan. De Buurtcamping wordt mede mogelijk gemaakt door Het Fonds van de gemeente.

GEÏNTERESSEERD?

Kijk op www.debuurtcamping.nl of via Facebook op De Buurtcamping Haulerwijk. Opgeven als kampeerder of vrijwilligers kan tot 5 juli via miranda@debuurtcamping.nl (ook voor info).

Foto: Marian Nissink

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !