Haulerwijk

Sanne Hut komt met kinderboek

Sanne Hut komt met kinderboek

Op vrijdag 16 juli is het nieuwe boek ‘Lilly en Moek, Ontdekken de wereld’ van Sanne Hut uit Haulerwijk verschenen. Wat begon met tekeningen maken, later een tekst erbij, werd uiteindelijk een prachtig kinderboek.

Het kinderboek van Sanne Hut gaat over Lilly en Moek. Lilly woont in een paddenstoel. Samen met haar vogelvriendje Moek gaat ze de weide wereld in, op zoek naar nieuwe vriendjes. De twee gaan van alles beleven. Sanne Hut begon met tekenen voor de ontspanning. Ze had niet een idee om een boek te maken toen ze met de eerste tekening begon. Naarmate er meer tekeningen kwamen, ontstond een verhaal. Hierbij heeft Sanne teksten bedacht en toen werd het ineens een echt boekje. 'Super leuk! En misschien nog wel leuker doordat ik het niet verwacht had', is de reactie van haar. Sanne Hut heeft SPW gedaan en daarna heel wat jaren met kinderen gewerkt. Er zijn geen eerdere boeken van haar verschenen, dit is dus haar eerste boekje. De laatste tijd heeft ze haar creatieve kant ontdekt met o.a. het tekenen. Zij hoopt dat het met net zo veel plezier wordt gelezen als dat zij het gemaakt heeft.

Het kinderboekje is leuk om voor te lezen, maar ook leuk voor kinderen die net zelf kunnen lezen. Denk daarbij aan een leeftijd van 0 tot 6/7 jaar. Het boek telt 34 pagina.s en is te koop als paperback voor €15,99 bij Uitgeverij Boekscout (webwinkel), Ria’s Hut (Hoofdweg Boven 57C) en bij BVK grafisch vormgever (Meester Jongebloedstraat 1) in Haulerwijk.

Foto: BVK

Terug naar overzicht

Meer weten over ondernemers in Haulerwijk?
Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda