Haulerwijk

Lichtjesavond om dierbaren te gedenken

Na het afgelasten in 2020 en het succes van voorgaande jaren wordt op begraafplaats Eikenhof in Haulerwijk voor de zevende keer een Lichtjesavond georganiseerd.

Op zaterdag 2 november om 19 uur wordt opnieuw de Lichtjesavond gehouden op een sfeervol verlichte begraafplaats 'Eikenhof' aan de Eikensingel in Haulerwijk. Deze Lichtjesavond is voor iedereen en bedoeld om dierbare overledenen te gedenken en een lichtje te plaatsen bij het graf. Ook wanneer een dierbare elders is begraven of gecremeerd/verstrooid, kan men een gedenklichtje plaatsen op een groot wit hart dat daarvoor op de begraafplaats staat. De grafkaarsen worden ter plaatse verstrekt.

Uitvaartverzorgsters Aline de Graaf en/of Coby Kuiper en spreekster Jannie Boonstra zullen met passende woorden de herdenkingen inleiden samen met muzikale klanken van muziekvereniging 'Excelsior'. Hierna kan een ieder een kaarsje plaatsen. Na afloop is er koffie/thee en kan er indien gewenst even nagepraat worden.

Men wordt verzocht te verzamelen bij de achteringang van de begraafplaats aan de Ericastraat. Ook is het handig zelf een zaklantaarn mee te nemen om het graf van uw dierbare(n) te vinden. Het is rond die tijd al behoorlijk donker op de begraafplaats is. De begraafplaats zal weer verlicht worden door o.a. fakkels. De Lichtjesavond wordt georganiseerd door uitvaartvereniging ‘De Laatste Eer’ Haulerwijk/Waskemeer e.o. in samenwerking met Stichting Begraafplaats 'Eikenhof'.

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda