Haulerwijk

Aanleg glasvezel in volle gang

Aanleg glasvezel in volle gang

De werkzaamheden om Haulerwijk te voorzien van glasvezel zijn in volle gang. Terwijl in de ene wijk de schouw nog bezig is, wordt ondertussen door medewerkers van Emka Infra uit Barendrecht de glasvezel al in de grond gelegd.

Zoals in de vorige editie van Maandblad 'Haulerwijk' al werd gemeld, wordt bij alle woningen van Haulerwijk gratis een glasvezelaansluiting gelegd. Wie gebruik wil maken van de diensten die via glasvezel worden aangeboden moet daar vervolgens wel een betaald abonnement voor afsluiten. Een exacte planning, wanneer bewoners kunnen beschikken over glasvezel is nog niet bekend.

Aannemer Allinq is verantwoordelijk voor de communicatie met bewoners voor en tijdens de aanleg over alle werkzaamheden en over het plaatsen van de aansluiting in de woning. Voor vragen of meer informatie kan op werkdagen tussen 8.30 uur en 16.00 uur gebeld worden met 088-6007107 of mailen naar deltafibernetwerk@allinq.nl. Ook is meer informatie, bijvoorbeeld over de exacte planning, te vinden op www.gavoorglasvezel.nl

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda