Haulerwijk

Maandblad Haulerwijk

Als u Maandblad 'Haulerwijk' graag DIGITAAL wilt lezen, dan is dat mogelijk. Door op het GROENE BALKJE HIERNAAST te klikken wordt het document geopend.

De uitgaven van Maandblad 'Haulerwijk' in 2020 en 2021 kunt u in ons archief vinden.

_____________________________________________________________________________________

INLEVEREN KOPIJ

De redactie is altijd op zoek naar nieuws. U kunt uw verhaal, nieuws, foto’s, Wijkstertjes (kleintjes), familieberichten en/of advertenties mailen naar: krant@haulerwijk.nl of inleveren bij:

–  Meubelstoffeerderij Visser, Leeksterweg 2a, Haulerwijk

–  Hubo Haulerwijk, Hoofdweg boven 30, Haulerwijk.

–  BVK grafisch vormgever, Meester Jongebloedstraat 1, 8433 NA Haulerwijk.

Aanleveren van uw materiaal kan tot 17.00 uur op de sluitingsdag. Zie hiernaast !

ADVERTEREN

Ook u kunt adverteren in Maandblad 'Haulerwijk'. Dé krant voor Haulerwijk en wijde omgeving. De krant van Haulerwijk is wel een ‘beschermde’ krant. Niet elke adverteerder kan hierin adverteren, want de leden van Ondernemersvereniging Haulerwijk hebben altijd voorrang. Het mailadres voor advertenties is krant@haulerwijk.nl

WILT U MEER WETEN?

Neem dan contact op met onze advertentieverkoper Bauke Visser (06-20060378). Voor informatie omtrent formaten van advertenties, tarieven en kalender, kunt u op deze woorden klikken en het bestand zal worden geopend. Makkelijker kan het niet!

DE REDACTIE

De redactie van Maandblad 'Haulerwijk' bestaat uit vier personen. Voor de advertenties is dat Bauke Visser; voor het redactionele gedeelte en foto's: Jan Bies, Sjoerd Weiland en Bauke Visser. Onze accountant is Klaas Lise.

FOTO'S

Voor het nabestellen van foto's of als u graag een foto bij uw artikel wilt, neem dan gerust contact op met Jan Bies (0516-422500 of janbies@live.nl) of Sjoerd Weiland (06-53677673 of sjoerdweiland@gmail.com).

AANSPRAKELIJKHEID

De uitgever is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, vervolgschade of schade van welke aard dan ook, ontstaan uit, of verband houdende met publicaties in maandblad ‘Haulerwijk’. Op alle in deze krant gepubliceerde advertenties en redactionele artikelen rust copyright zoals dat bij de wet is geregeld. Gehele of gedeeltelijke overname op wat voor manier dan ook, zonder toestemming van de producenten is niet toegestaan.

KLACHTEN BEZORGING

Mocht u geen krant krijgen of er is een ander probleem met bezorging, dan kunt u bellen met Santibri-Axendeer (0598-636338) of mailen naar klachten@santibri-axender.nl. Dit geldt niet voor Haulerwijk, Waskemeeer en Haule. Dan kunt u contact opnemen met onze hoofdbezorger de heer Evert Sikkema (telefoon 0516-421273.

E-PAPER Maandblad Haulerwijk

Volgende editie

Volgende editie

De volgende krant verschijnt vanaf zaterdag 6 juli 2024. Sluitingsdatum inleveren kopij: DINSDAG 2 JULI !