Haulerwijk

Ledenvergadering gaat niet door

Onder de huidige coronamaatregelen vindt het bestuur van Plaatselijk Belang het nog niet verantwoord om een ledenvergadering te houden op maandag 4 oktober. Waarschijnlijk wordt het begin 2022.

Er is besloten te wachten op verdere versoepelingen, waarbij zoveel mogelijk leden aanwezig kunnen zijn. Er zijn wel veel zaken opgepakt en in werking gezet. Hierover zullen de leden middels een nieuwsbrief worden geïnformeerd.

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen, maar nog geen lid van Plaatselijk Belang 'Vooruitgang', dan kunt u zich per mail aanmelden op het mailadres secr.pbhaulerwijk@gmail.com

Inloop koffie-ochtenden

Inloop koffie-ochtenden

Iedereen die behoefte heeft aan een kopje koffie en contact met andere inwoners, is iedere woensdag tussen 10 en 12 uur welkom bij de “Buurthaven” in dorpshuis De Enter. Afhankelijk van het aantal aanwezigen wordt bepaald of er alleen koffie wordt gedronken of dat er ook een activiteit wordt gedaan. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet aan te melden, het verplicht je tot niets en het is gratis! (Foto: Sjoerd Weiland)