Haulerwijk

Paasstukjes maken

Paasstukjes maken

Woensdagochtend 29 maart organiseerde de Buurthaven het maken van bloemstukjes. Dit was onder enthousiaste en creatieve leiding van Irene v.d. Wal.

Deze keer konden de aanwezigen, onder het genot van hun kopje koffie, zelf hun eigen paasstukje maken. Ook werden er extra paastukjes gemaakt. Deze waren voor de mensen die vanwege hun omstandigheden er niet zelf bij konden zijn. De werkgroep De Doarpstún, waaronder ook de Buurthaven valt, heeft versterking gekregen van Monique van Keulen (links op de kleine foto). Zij woont nog maar kort in Haulerwijk en wil graag haar opgedane kennis en ervaring met de groep delen.

inloop koffie-ochtenden

inloop koffie-ochtenden

Iedereen die behoefte heeft aan een kopje koffie en contact met andere inwoners, is iedere woensdag tussen 10 en 12 uur welkom bij de “Buurthaven” in dorpshuis De Enter. Afhankelijk van het aantal aanwezigen wordt bepaald of er alleen koffie wordt gedronken of dat er ook een activiteit wordt gedaan. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet aan te melden, het verplicht je tot niets en het is gratis! (Foto: Sjoerd Weiland)