Haulerwijk

Buurthaven Haulerwijk bestaat 1 jaar!

Buurthaven Haulerwijk bestaat 1 jaar!

Een jaar geleden startte een goed initiatief, lijkt nu. Elke woensdagmorgen is er in de Enter een inloop tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Dat kreeg de naam “Buurthaven”. En dat gaan we vieren!

Het sterke punt van de Buurthaven blijkt het kennismaken met andere Haulerwijkers onder het genot van een kopje koffie met cake. Inmiddels komen er gemiddeld al 25 vaste bezoekers! En iedereen is er welkom, van jong tot oud! Ook steeds meer mannen weten hun tafel te vinden. Ondanks een stukje in de krant (of op de website van Haulerwijk en op facebook) blijkt de mond tot mond reclame het beste te werken. Familie of vrienden kunnen in hun omgeving ook kijken of er iemand herinnert kan worden aan deze ochtend? Vertel het vooral door!

Het is er gezellig, je bent tot niets verplicht. Hoewel je wel mee kan doen aan een activiteit die we soms aanbieden. Elk seizoen 1 ochtend iets met de handen maken en meenemen naar huis. We organiseren maandelijks een warme maaltijd met een drankje vooraf tegen een kleine vergoeding. En er staat al de eerste dag-busreis gepland op 13 juli. Een rondvaart Lauwersoog via Dokkumer E naar Dokkum gevolgd door een driegangen diner. Het 'Beweegcafé' op de maandag was voorheen met kosten en valt nu ook onder dezelfde paraplu.

Kom gewoon eens langs om zelf die sfeer te proeven. En als je er vooraf meer over wilt weten kan je ook een mail sturen naar debuurthaven@gmail.com

We zien je graag!

inloop koffie-ochtenden

Iedereen die behoefte heeft aan een kopje koffie en contact met andere inwoners, is iedere woensdag tussen 10 en 12 uur welkom bij de “Buurthaven” in dorpshuis De Enter. Afhankelijk van het aantal aanwezigen wordt bepaald of er alleen koffie wordt gedronken of dat er ook een activiteit wordt gedaan. Iedereen is welkom. Je hoeft je niet aan te melden, het verplicht je tot niets en het is gratis! (Foto: Sjoerd Weiland)