Haulerwijk

Bakkerij Graan & Meer opent de deuren

Bakkerij Graan & Meer opent de deuren

Bakkerijwinkel Graan & Meer heeft op donderdag 30 november officieel de deuren geopend. Met een feestelijke bijeenkomst markeerden eigenaren Erik en Eviete Huurman dat er in Haulerwijk weer verse bakkerijproducten te verkrijgen zijn.

Het brood en gebak wordt geleverd door de bakkers van Terpstra uit Oosterwolde en door Van Esch uit Zevenhuizen. Maar in de naam zit niet voor niets de toevoeging ‘& Meer’. Want naast brood en gebak worden er producten van Machandel en honing van Imkerij Hankel verkocht. Zowel binnen als buiten is een klein terras, waar klanten kunnen genieten van een kop koffie met wat lekkers. De bakkerijwinkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 8.00-13.00 uur en ‘s zaterdags van 8.00-14.00 uur. Alle producten van de bakkerijwinkel zijn ook te verkrijgen via de webwinkel en af te halen in de winkel. Mocht je buiten de openingstijden je producten willen halen, stuur dan een appje naar 06-45082012. Wil je er zeker van zijn dat jouw product er is, doe dan je bestelling via de webwinkel op www.graanenmeer.nl of een dag van te voren in de winkel. 

Op de foto (v.l.n.r.) de medewerkers van Graan & Meer: Eviete Huurman, Martha Melles, Sjoukje Nijhof en Jildau Stoker. (Foto: Sjoerd Weiland)