Haulerwijk

Prijswinnaars kerstactie OvH

Prijswinnaars kerstactie OvH

Van 6 tot en met 24 december organiseerden de winkeliers van Ondernemersvereniging Haulerwijk een kerstactie. Twaalf ondernemers hadden een mooie prijs beschikbaar gesteld.

Bij elke aankoop bij de deelnemende winkelier in Haulerwijk kreeg je een bon. Daarop moesten persoonlijke gegevens worden ingevuld en in een verzamelton worden gedaan. De trekking van de winnaars vond na de kerstdagen plaats.

De kerstmand van Coop Reinders is gewonnen door J. ten Hoor uit Haulerwijk. Bakkerij Van der Molen had een goed gevulde mand als prijs en deze heeft J. Postma uit Haulerwijk gewonnen. Piet Mulder uit Haulerwijk heeft bij Meubelstoffeerderij Visser een voetenbankje gewonnen. Het vogelvoederhuis met accessoires van Ritsema Dier & Tuin is naar Dinette en Bauke Koenders gegaan.

Vier bedrijven stelden een kadobon beschikbaar, te weten Bloemenpotpourri 2.0, JIGS women and men wear, Evangelische boektiek Het Aanbod en Hummel Wonen. Deze bonnen zijn respectievelijk gewonnen door Van der Wal, E. Nieuwland, J. ter Schuur en G. Wedzinga (allen uit Haulerwijk).

Een goed gevulde bloementas van Perfect flowers is door Galama in Veenhuizen gewonnen. Alida Hof won de BBB airsteel fietspomp van Terpstra fietsen. Een digitale koolmonoxide en rookmelder van Hubo Haulerwijk is naar Rauwhorst gegaan. De schoonloopmat van Wooncentrum De Vries heeft B. van der Werff gewonnen. De laatste drie winnaars komen allen uit Haulerwijk.

Oplossing kerstpuzzel

In de vorige editie van Maandblad 'Haulerwijk' stond een kerstpuzzel waarmee twee leuke prijzen te winnen waren en beschikbaar gesteld door BVK grafisch vormgever. Er werd flink gepuzzeld in de afgelopen maand, want er werden heel veel oplossingen opgestuurd. De goede oplossing was ‘Een mooie kerst gewenst!'. Van de 255 inzendingen waren er 252 goed. De waardebon van Pand 1880 is gewonnen door Ans Vergeer uit Haule en de bon van Perfect flowers door Hiltje van Baaren-Kuiper uit Haulerwijk.

Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda