Haulerwijk

Activiteitenseizoen gaat weer los

Activiteitenseizoen gaat weer los

Eindelijk kan het weer. Nu de coronamaatregelen volledig zijn verdwenen, kunnen er weer volop activiteiten worden georganiseerd. De JOH (Jongeren Organisatie Haulerwijk) kan niet wachten en heeft al diverse activiteiten op het programma staan.

Zo is er op 8 april een Pyjamaparty in de Enter, wordt op 18 juni een zomerfestival gehouden en staat op 10 september de Sprookjesroute door het park op het programma. Daarnaast worden ook komend najaar weer Halloween en de Lichtjesroute gehouden en organiseert Scala naschoolse activiteiten.

FINANCIËLE BIJDRAGE

Voor een aantal activiteiten geldt dat er een financiële bijdrage gevraagd wordt. Hoewel de organisatie erg kostenbewust is en zoveel mogelijk probeert om de activiteiten gratis toegankelijk te maken, lukt dat helaas niet altijd. Activiteiten kosten nu eenmaal geld. Denk aan de kosten voor  zaalhuur, kleding, consumpties, decoratie, geluidsinstallatie en dergelijke. Niet alle kosten worden door subsidies vergoed. Plaatselijk Belang beheert de bankrekening en JOH legt altijd verantwoording af voor de gemaakte kosten aan de penningmeester. Vormen de entreekosten voor jou echt een drempel of je wel of niet aan een activiteit deelneemt? Laat het ons weten. Dan kunnen we altijd op zoek naar een oplossing! En wil je ons sponsoren? Je bijdrage is altijd van harte welkom op bankrekeningnummer NL59RABO0375578919.

VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE

De vrijwilligers van de JOH werden door de gemeente flink in het zonnetje gezet. Alle inspanningen van de JOH werden tijdens de uitreiking van de vrijwilligerwawards op 11 maart beloond met een cheque van maar liefst 1.000 euro. Daarnaast werden diverse vrijwilligers die betrokken zijn bij de JOH en bij het Young Leaders traject persoonlijk beloond met een bos bloemen, een kadobon en een handgeschreven bedankkaart.

De activiteiten van de JOH werden door de gemeente beloond met een cheque van 1.000 euro. Op de foto v.l.n.r. burgemeester Korthuis en de vrijwilligers Jetty Vreeling en Nienke Dijkstra van de JOH. (Foto: Rens Hooyenga)

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda