Haulerwijk

Zwembad klaar voor nieuw seizoen

Zwembad klaar voor nieuw seizoen

Zwembad Haulewelle is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. In de winter is hard gewerkt om het bad weer helemaal klaar te maken.

Zo hebben de duikplanken een opknapbeurt gehad, zijn er nieuwe rubberen matten langs het springkussen gelegd en zijn de douches en toiletten vernieuwd. Er komen nog nieuwe afdekkleden en een duikteam komt nog de wanden schoonmaken.

GEEN LAST VAN HOGE GASPRIJS

Het zwembadwater is al op temperatuur. Het bad is al een aantal jaren volledig gasloos, dus heeft Haulewelle geen last van de hoge gasprijs. Daarom hoeft de watertemperatuur, zoals bij veel andere zwembaden, ook niet aangepast te worden.

STICHTING LEERGELD

Het bestuur van Haulewelle heeft een nieuw akkoord gesloten met de Stichting Leergeld. Zo kunnen gezinnen met een krappe portemonnee financiële steun krijgen voor de zwemlessen van hun kinderen. Dezen kunnen zo gegarandeerd hun zwemdiploma A en B halen. Meer informatie hierover is te vinden op www.samenvoorallekinderen.nl

OPENING

Het zwemseizoen start op zaterdag 23 april. Dan gaat het bad om 9.30 uur open. Op donderdag 21 en vrijdag 22 april kan tussen 18.30 uur en 20 uur bij het zwembad informatie ingewonnen worden over de diverse cursussen, zoals aquajoggen of snorkelen, en zwemlessen. Later in het seizoen worden in en rond het bad nog diverse activiteiten georganiseerd.

TEAM ROND

Het team van badjuffen en een badmeester is ook rond. Komend seizoen is Stijn Gritter een nieuw gezicht aan het bad. Stijn zit in zijn laatste jaar van het CIOS en geeft als zelfstandig freerunner lessen in onder andere Heerenveen, Lemmer en Donkerbroek. Het team staat te popelen om weer aan de slag te gaan en hoopt op een lange en warme zomer!

Foto: Het team van zwembad Haulewelle met v.l.n.r. Kirsten Knoops, Elise Deddens, Stijn Gritter en Afke Smid. (Foto: Sjoerd Weiland)

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda