Haulerwijk

Parkdienst Gospel Event

Parkdienst Gospel Event

Op zondag 10 juli is er om 15 uur een interkerkelijke openlucht-gospel-dienst in het dorpspark in Haulerwijk. De optredens worden verzorgd door Country Trail Band.

De Parkdienst Gospel Event is te bereiken via de ingang van het park bij tennisbaan De Hichte. Iedereen is van harte uitgenodigd voor deze dienst met veel muziek en zang. De muzikale omlijsting en de samenzang wordt verzorgd door Country Trail Band. De band is opgericht in 1985. De muziekstijl heeft haar wortels in de Amerikaanse country gospel. In de loop der jaren kwamen daar eigen Nederlandstalige liedjes bij. Ondertussen heeft de Country Trail Band meer dan 20 eigen albums op haar naam staan met zeer gevarieerde muziek. Spreker bij de parkdienst is de heer Hans Steeds. Hans Steeds is bassist en zanger in de Country Trail Band. Hij is een boeiende spreker die op gepassioneerde wijze mensen wil vertellen over Gods liefde.

Toegang tot dit Gospel Event is gratis. Wel is er een collecte voor een deel van de onkosten en voor het goede doel. Dank aan de vele sponsoren.

Kom zo veel mogelijk zonder auto. Bij slecht weer wordt de dienst verplaatst naar kerkelijk centrum De Kruiskerk aan de Valckeniersweg. Na afloop is er koffie, thee en fris.

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda