Haulerwijk

Jubilarissen bij de EHBO

Jubilarissen bij de EHBO

De vereniging voor EHBO Haulerwijk Waskemeer hield op 19 mei haar algemene ledenvergadering. Geconstateerd werd dat het de vereniging goed gaat.

Er hebben zich nieuwe leden gemeld en nu Corona voorbij is en de activiteiten weer op gang gekomen zijn, wordt er weer een beroep op de vereniging gedaan om hulpverleners EHBO te regelen. Doordat  er een flinke groep trouwe enthousiaste leden is, lukt dat ook steeds voldoende. Voor een aantal van die trouwe leden had het bestuur een verrassing in petto. Roel Huizingh, die helaas niet aanwezig was, kreeg een speldje voor 25 jaar EHBO lidmaatschap thuisbezorgd. Wel aanwezig waren Anne Siekman, Jannie Leistra en Fransien Hut, die alle drie al 35 jaar lid zijn. Zij kregen hun speldje door de voorzitter opgespeld. De topper van onze vereniging is Maria Hafkenscheid: 40 jaar trouwe EHBO-dienst. Ook zij kreeg van de voorzitter Reinier van der Flier het speldje opgespeld.

Op de foto: De jubilarissen van de vereniging voor EHBO Haulerwijk-Waskemeer, van links naar rechts: Maria Hafkenscheid, Anne Siekman, Fransien Hut en Jannie Leistra. Kleine foto: Roel Huizingh.

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda