Haulerwijk

Nooit saai bij ISV de Draai!

Nooit saai bij ISV de Draai!

In de komende periode heeft skeelervereniging De Draai een drukke planning met passende activiteiten voor iedereen. Waar eerst het landelijke circuit neerstrijkt op de piste van De Draai, krijgen de beginners en vrijetijd skeeleraars een week later de kans om zoveel mogelijk rondjes te rijden.

LANDELIJKE TOP KOMT

Op vrijdagavond 10 juni zal de vierde landelijke baan wedstrijd van het inline-seizoen plaats vinden in Haulerwijk. Vanaf 18 uur zal de landelijke inlineskate top gaan strijden om de prijzen. De entree voor dit evenement is gratis, dus kom vooral langs om de rijders in actie te zien.

SKATE4DAAGSE

Vind je het kijken van de wedstrijd heel leuk, maar vind je het nog leuker om zelf te skaten? Dan maakt De Draai dit een week later voor jou mogelijk. Dan doet De Draai namelijk van dinsdag 14 juni tot en met vrijdag 17 juni mee met de Skate4daagse. Bij de Skate4daagse is iedereen welkom om voor maar drie euro vier dagen lang tussen 18 en 19.15 uur zoveel mogelijk rondjes te skeeleren. Voor de deelnemers die alle vier dagen van start gaan is er op de laatste dag een aandenken. Het is mogelijk om je van tevoren aan te melden door te mailen naar info@isvdedraai.nl. Daarnaast is het mogelijk om op de skeelerbaan ter plekke aan te melden. Lukt het je niet om alle dagen te skeeleren, maar wil je wel graag één of meer dagen meedoen? Dan ben je natuurlijk altijd welkom. De donderdag van de Skate4-daagse zal extra speciaal zijn, dan wordt iedereen uitgenodigd om verkleed te gaan als iets met de eerste letter van je naam. Na de finish zal om 19.30 uur een prijsuitreiking zijn voor degene die het leukste verkleed is. Ook zal op donderdag een sponsortocht gehouden worden.

NIEUWE KLEDING

Voor de leden van De Draai was er eerder al een leuke verrassing. Nadat ze al meer dan tien jaar in dezelfde kleding hebben geskeelerd, was het 20-jarige jubileum van de vereniging het perfecte moment om de clubkleding te vernieuwen. Afgelopen maand was daar het lang verwachtte moment en konden de leden de nieuwe kleding verwelkomen.

Meer informatie: www.isvdedraai.nl

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda