Haulerwijk

Hummel draagt steentje bij

Hummel draagt steentje bij

Om de nieuwbouw van de voetbalaccommodatie te kunnen financieren boort s.v. Haulerwijk veel bronnen aan. Eén daarvan is de organisatie van een steentjesactie waarbij symbolische stenen kunnen worden gekocht voor het nieuwe gebouw.

Hummel Keukens, Badkamers en Wonen heeft een flinke bijdrage gedaan met de aanschaf van maar liefst 1.000 stenen!

VERGULGD

Ronald de Vries, voorzitter van s.v. Haulerwijk, is op zijn beurt bijzonder verguld met de bijdrage: 'Je begint ergens aan en het is geweldig om te zien dat het door het dorp wordt omarmd. Tegelijkertijd schept het ook een verplichting. We willen samen met de andere locaties in het dorp een plek worden waar dingen gebeuren en mensen elkaar ontmoeten. Daar gaan we voor, daar staan we voor en dat is waar we met elkaar hard voor werken om voor elkaar te krijgen.'

STEENTJESACTIE

De Steentjesactie komt inmiddels goed op gang. Na afloop van de voetbalcompetitie komen de leden langs de deur om symbolisch stenen te verkopen. Wilt u daar niet op wachten en alvast een steentje bijdragen? Ze kosten 5 euro per stuk en doneren kan via www.actielink.nl/steentjesactie.

Op de foto: Jan Hendrik Hummel (l) en Jan van Dalen (m) overhandigen namens Hummel Keukens, Badkamers en Wonen een cheque aan Ronald de Vries (r), voorzitter van s.v. Haulerwijk voor de nieuwbouw. (Foto: Sjoerd weiland)

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda