Haulerwijk

Steentjesactie levert €25.000 op

Steentjesactie levert €25.000 op

Voor de nieuwbouw van s.v. Haulerwijk is een flink bedrag nodig. Daarom werd een Steentjesactie op touw gezet, waarbij iedereen symbolisch stenen kon doneren.

De actie is eind juni afgesloten en heeft een enorm bedrag opgeleverd.  Maar liefst 25.000 euro werd er door de leden opgehaald. Dat bedrag is nog exclusief een aantal individuele bijdragen van diverse ondernemers. 

STEUN

Naast de mooie financiële opbrengst is de vereniging ook blij verrast met de enorme steun en het draagvlak in het dorp. 'Wij staan altijd open voor samenwerking met andere partijen in het dorp en blijkbaar wordt dit door het dorp ook zo ervaren', zegt voorzitter Ronald de Vries. 'De spontane giften van ondernemers, dorpsbewoners, maar ook van de organisatie van het Tweeberg straatvolleybaltoernooi waren geweldige opstekers en wordt enorm gewaardeerd.'

GESTEGEN PRIJZEN

De opbrengst van de Steentjesactie kan de vereniging goed gebruiken. Ook voor dit nieuwbouwproject geldt dat de bouwprijzen behoorlijk zijn gestegen. Daarom is de vereniging ook weer met de gemeente in gesprek over de vraag hoe omgegaan moet worden met deze kostenstijgingen. Naast een bijdrage van de gemeente en de opbrengst van de Steentjesactie en alle donaties heeft ook een aantal subsidieverstrekkers inmiddels bijdragen toegezegd. BOUW Inmiddels is de bouw voor de nieuwe accommodatie van start gegaan. De eerste contouren van het nieuwe complex worden langzaam zichtbaar. Wil je nog een bijdrage leveren? Neem dan contact op met de sponsorcommissie. Dit kan o.a. via het mailadres sponsoring@svhaulerwijk.nl

Op de foto de bouw van de nieuwe voetbalaccommodatie is gestart. De leden hebben met de Steentjesactie maar liefst 25.000 euro hiervoor bijeengebracht. (Foto: Sjoerd Weiland)

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda