Haulerwijk

Snikkeweek een groot succes

De organisatie van de Snikkeweek kijkt terug op een zeer geslaagde week. Alhoewel het bij het maken van de plannen nog even spannend was, om voor de eerste keer weer een weekvullend programma te maken, was de opkomst van publiek boven verwachting groot.

Alle activiteiten werden druk bezocht en ook de feestavond was met circa 600 bezoekers meer dan geslaagd. Dat ook de inwoners van Haulerwijk het een zeer geslaagde week vonden, blijkt uit de talloze positieve reacties en complimenten die de organisatie in ontvangst mocht nemen. Vele mensen melden zich spontaan aan om volgend jaar mee te mogen helpen. Uiteraard is de organisatie blij met al deze aanmeldingen, want zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om een dergelijke week te organiseren.

'Namens de organisatie willen wij de vrijwilligers die dit jaar hebben meegeholpen dan ook hartelijk bedanken en in het bijzonder de tentenbouwers/afbrekers en de boeren die ons hebben geholpen bij het opruimen van het zand van het beachvolleybaltoernooi. Onze dank gaat ook uit naar de andere bedrijven die ons hebben geholpen door hun diensten beschikbaar te stellen, waarmee wij vele activiteiten kosteloos hebben kunnen laten plaatsvinden. Ook waren er veel positieve reacties op de locatie van het feestterrein, welke beschikbaar werd gesteld door Hummel Badkamers, Keukens en Wonen, waarvoor dank, vertelt Hendrik ten Hoor namens de organisatie.

'Mocht je ook zin hebben om volgend jaar mee te helpen bij het op/afbouwen van de activiteiten of om een bardienst te draaien, laat ons dit dan weten en meld je aan via info@snikkeweekhaulerwijk.nl Uiteraard zijn goede ideeën en tips en trucs altijd welkom, ook deze kun je naar het e-mailadres sturen. Wij wensen u een fijne vakantie en zien u graag volgend jaar (16 t/m 23 juli) terug op het feestterein.'

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda