Haulerwijk

Sprookjesroute voor tweede keer

Sprookjesroute voor tweede keer

Op 10 september organiseert JOH (Jongeren Organisatie Haulerwijk) haar tweede sprookjesroute. Vorig jaar hielden ze de eerste sprookjesroute en dat was een groot succes. Ook dit jaar is het dorpspark weer de locatie waar het evenement wordt gehouden.

"Dit jaar hebben we er ook Marvels (superhelden) aan toegevoegd. Kom jij op 10 september ook naar de sprookjesroute? Geef je dan op via de website www.jongerenorganisatiehaulerwijk.jouwweb.nl/sprookjesroute. We hebben 4 tijdsloten waarin je je kan aanmelden.

  • Tijdslot 1 : 17.00 t/m 18.00 uur
  • Tijdslot 2 : 18.00 t/m 19.00 uur
  • Tijdslot 3 : 19.00 t/m 20.00 uur
  • Tijdslot 4 : 20.00 t/m 21.00 uur

Deelname kost 5 euro per groep van maximaal 6 personen. Na inschrijven ontvang je een betaalverzoek, na betaling ontvang je begin september een looptijd. Tijdens de Snikkeweek (kindermarkt) heeft de jongerenorganisatie de eerste entreekaarten en tijden al verkocht en de aanmeldingen blijven binnen druppelen. Om teleurstelling te voorkomen is tijdig in schrijven voor de route een aanbeveling. Er zijn nog een beperkt aantal plekken. Ook deze keer gaan de deelnemers op zoek naar letters die verspreid zijn over de figuranten. Puzzel de zin bij elkaar en wie weet win je een leuke groepsprijs.

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda