Haulerwijk

Jarno en Melanie gaan naar Kenia

Jarno en Melanie gaan naar Kenia

Jarno Hut en Melanie Timmer gaan van 12 tot en met 27 oktober 2022 weer naar Kenia en daarom organiseren zij een cake verkoopactie om geld in te zamelen.

Net als in 2016 en 2018 wordt de reis niet betaald uit het ingezamelde geld, maar komen alle opbrengsten helemaal ten goede aan de kinderen en ouderen in Kenia en brengen zij het geld er zelf naar toe.

CAKE ACTIE

Jarno en Melanie gaan cakes bakken en verkopen. Pand 1880 heeft haar keuken ter beschikking gesteld, zodat zij een grote hoeveelheid cakes kunnen bakken. Bestellen van de cake kan via telefoonnummer 06-31565438. Deze zijn onder andere af te halen of te kopen tijdens de sprookjesroute op 10 september in het dorpspark. Loop je niet de route, maar wil je wel een cake, dan kan dat natuurlijk ook. De verkoop is tussen 17.00 uur tot 22.00 uur. Om niet te weinig cakes te bakken is het prettig als u tijdig laat weten hoeveel u wilt afnemen. Wilt u geen cake, maar wel doneren dan is dat ook mogelijk.

SIAYA

Jarno en Melanie uit Haulerwijk zamelen al jaren geld in voor de stichting Scholing Siaya, de stichting die is opgezet door oud huisarts Pieter de Nes die veel projecten in Kenia heeft opgezet. Met het ingezamelde geld zijn veel voorzieningen gerealiseerd, waaronder een basis-, kleuter-, technische- en middelbare school, een kleermakerij, een boerderij, groentekas, viskweekvijvers, een loonbedrijf, bejaardentehuis, waterpompen, een keuken en weeshuizen.

MEER INFORMATIE

Op de Facebookpagina is te vinden waar Jarno en Melanie in het park staan en ook is het mogelijk om via deze Facebookpagina een cake te bestellen. Jarno en Melanie hopen een leuke opbrengst binnen te halen. Zij zijn in ieder geval super blij om iedereen in Kenia weer te ontmoeten, hoewel er voor de inwoners daar ook sprake is van een verdrietige en erbarmelijke situatie door droogte en voedseltekorten. Meer informatie over Stichting Scholing Siaya is te vinden op: www.schoolsiaya.nl

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda