Haulerwijk

Meedoen met workshop Black Gospel

Meedoen met workshop Black Gospel

Zaterdag 17 december wordt de 15e Volkskerstzang gehouden in sporthal De Bongerd in Haulerwijk. De deelnemers deze keer zijn gospelgroep Grace&Glory uit Zwolle, Jaap Louwes, Voices, kcmv Excelsior, het Provinciaal JeugdOrkest Groningen en het Ooststellingwerfs mannenkoor.

Naast een avond vol muziek is er deze keer gelegenheid om daar 's middags al mee te beginnen. Heb je altijd al eens mee willen doen met een vrolijk swingend black gospel koor? Dan heb je nu de kans om daar bij te zijn. Zaterdagmiddag 17 december kun je met Grace&Glory meedoen aan een workshop black gospel in De Kruiskerk, Valckeniersweg 3 in Haulerwijk. Je leert die middag een aantal mooie liederen aan onder leiding van Talitha Nawijn en muzikaal begeleid door Denise Brand. 's Avonds ga je in de sporthal deze liederen samen met het gospelkoor Grace & Glory  meezingen tijdens de Volkskerstzang. Van tevoren krijg je de muziek thuis, zodat je alvast kunt oefenen.

OPGAVE

Je kunt je alvast opgeven. Deelname aan de workshop kost niets. Je gaat gewoon een middag heerlijk zingen/repeteren, veel gezelligheid, en koffie/thee met wat lekkers en als je dat wilt, is het ook mogelijk om te blijven eten. Kortom: Geef je op voor de workshop black gospel met Talitha Nawijn, zaterdagmiddag 17 december  van 14.00-16.30 uur in De Kruiskerk. Na je aanmelding ontvang je vroegtijdig een overzicht van de middag.

Aanmelden kan tot en met 3 december via vkzhaulerwijk@hotmail.com

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda