Haulerwijk

Nieuwbouw Dokter Beumerstraat

Nieuwbouw Dokter Beumerstraat

Bouwbedrijf Hummel bouwt vijf energieneutrale woningen in Haulerwijk. Aan de Dokter Beumerstraat worden duurzame energiezuinige woningen gebouwd, welke bestaan uit twee twee-onder-één-kapwoning en en een vrijstaande woning.

De woningen worden gebouwd aan de oostzijde van het dorp met vrij uitzicht over de landerijen. Deze woningen hebben een fraai ontwerp en passen voor wat betreft materiaal gebruik, kleurstelling en detaillering perfect in de buurt en de groene en dorpse omgeving. De indeling van de woningen is speels en helemaal van deze tijd. De kleinste kavels zijn ca. 450 m2 en de kavel van de vrijstaande woning is ca. 813 m2. Het uitzicht over je eigen diepe tuin en de landerijen maken het plekje uniek.

OOG OP DE TOEKOMST

We zijn steeds meer bezig met het klimaat. We willen onze groene omgeving behouden en deze doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen. Hiervoor heeft de overheid regels opgesteld waaraan nieuwbouwwoningen moeten voldoen. De zogenaamde BENG (Bijn, Energie Neutrale Gebouwen). Bij deze woningen vond bouwbedrijf Hummel de bestaande regelgeving niet genoeg en is de aannemer van mening dat wanneer je echt het verschil wilt maken, je een stap extra moet zetten. Daarom worden de woningen extra geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en daarmee 'energieneutraal' uitgevoerd. Hierdoor heb je een toekomstbestendige woning, spaar je het milieu en uiteraard ook je portemonnee.

VERKOOP

Voor de verkoop is Bouwbedrijf Hummel de samenwerking aangegaan met KIEN wijkmakelaar Haulerwijk. Heb je interesse of wil je meer informatie, dan staat makelaar Jorrin voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. https://kienwijkmakelaar.nl/

   Terug naar overzicht

Meer nieuws lees je in Maandblad 'Haulerwijk' !
Activiteiten agenda